Arnavut Böreği Arnavut Böreği Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

PATLICAN SALATASI

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (4-5 kişi için) 1,250 gr Patlıcan Zeytinyağ ½ kahve fincanı Sirke 1 adet Limon 2 diş Sarımsak Tuz Üstünü Süslemek İçin...
PATLICAN SALATASI PATLICAN SALATASI Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

HUMUS

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (4-5 kişi için) 250 gr Nohut 1 su bardağı Tahin 1 kahve fincanı Zeytinyağ 5-6 diş Sarımsak ½ su bardağı Su 2 adet limon...
HUMUS HUMUS Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

FAVA

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (4 kişi için) 2 bardak Kuru Bakla 2 adet Kuru Soğan 1 çay kaşığı Toz Şeker 2 çay bardağı Zeytinyağ 1 adet Limon 1 bağ M...
FAVA FAVA Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

FASULYE PİYAZ

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: 150 gr Fasulye 1 adet Kuru Soğan 1 adet Domates 3 tane Yeşil Biber ½ kahve fincanı Sirke ½ kahve fincanı Zeytinyağ 2 ad...
FASULYE PİYAZ FASULYE PİYAZ Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

DİL HAŞLAMA

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: 1 Kuzu Dili 1 adet Kuru Soğan 1 adet Havuç 3-4 adet Defne Yaprağı Tuz, Kırmızı Biber, Kimyon, Kara Biber
DİL HAŞLAMA DİL HAŞLAMA Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

PATLICANLI PİLAV

Temmuz 06, 2011
PATLICANLI PİLAV Malzemeler: (6 kişi için) 1 bardak Pirinç 5 kaşık Yağ 3 bardak SU ya da Et Suyu 1 adet Patlıcan Tuz, Kara Biber
PATLICANLI PİLAV PATLICANLI PİLAV Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

BUHARA PİLAVI

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (6 kişi için) 1 kase Pirinç 1 tavuğun göğsü 1 kase Konserve ya da haşlanmış Bezelye ½ kase haşlanmış ve küp küp doğranmış...
BUHARA PİLAVI BUHARA PİLAVI Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

ACEM PİLAVI

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: (4 kişi için) 2   su bardağı Pilavlık Pirinç   200 gr Yağ   300 gr Kuşbaşı Koyun Eti   4 su bardağı Su ya da Et Suyu   2 ...
ACEM PİLAVI ACEM PİLAVI Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

Tavuk Etli Bamya

Temmuz 06, 2011
Malzemeler: 1 tavugun gogus kismi, suda pisirilmis, buyuk parcalar halinde dogranmis 375 gr konserve bamya, suzulmus ve yikanmis 2 yk n...
Tavuk Etli Bamya Tavuk Etli Bamya Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5

Fırında Sütlü Tavuk

Temmuz 06, 2011
MALZEMELER 1.5 kg tavuk eti (göğüs kısmı) 4-5 adet yeşil sivribiber 1 su bardağı süt 3 adet domates 250-300 gr kutu mantar 2 diş sar...
Fırında Sütlü Tavuk Fırında Sütlü Tavuk Reviewed by Radical Media on Temmuz 06, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.