Asma Yaprağında Sardalya


Malzeme:

30 adet (1 kg.) Sardalya
2 tatlı kaşığı (12 gr.) Tuz
30 adet (65 gr.)Asma yaprağı
1/4 su bardağı(50 gr.)Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı (2 gr.)Kara Biber
8-10 adet (5 gr.) Defne Yaprağı



Yapılışı:

Balıkları temizleyip yıkayın.Tuzla, süzgeçte 15 dakika bekletin.
Asma yapraklarını yıkayıp, kurulayın ve yanyana dizin.
Balıklara zeytinyağı sürün, kara biberi serpip,defne yapraklarından koyun. Balıkların her birini yaprağa sarın, kapağı olan bir tepsiye dizin.
önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin.
Asma Yaprağında Sardalya Asma Yaprağında Sardalya Reviewed by Radical Media on Ağustos 06, 2011 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.